Diensten

Huisoppas gedurende vakantieperioden

Residence Care is gespecialiseerd in het beheren van huizen en het verzorgen van huisdieren tijdens de perioden dat u elders verblijft. De aanwezigheid van de beheerders van Residence Care heeft een sterk preventieve werking, waardoor het risico op inbraak sterk verkleind wordt. Daarnaast wordt er voor uw huisdieren en planten gezorgd, wordt uw telefoon aangenomen en verzorgen wij de afhandeling van uw post. U kunt dus met een gerust hart op vakantie.

Huisoppas voor langere perioden

Bij erflatingskwesties, verkoop van uw huis of wanneer uw eigendom voor langere tijd onbeheerd blijft, zorgen onze beheerders voor uw eigendom. Gedurende de verkoop bijvoorbeeld zijn onze beheerders een aangename aanwezigheid voor potentiƫle kopers, die vergezeld worden door de makelaar.

Huisoppas tijdens ziekenhuisopname

Ook als u in het ziekenhuis verblijft, beheren wij uw huis uw en verzorgen we uw huisdieren. Er zijn dan geen extra zorgen over uw eigendom terwijl u herstellende bent.

Huisoppas voor uw eigendom in het buitenland

Van deze dienst maakt een alsmaar groeiende cliëntèle gebruik die een tweede woning in het buitenland heeft of permanent in het buitenland resideert. Tijdens afwezigheid kan toezicht van het eigendom in het buitenland gewenst of zelfs noodzakelijk zijn. Wij regelen het beheer en geven ondersteuning.

Huisoppas bij familieaangelegenheden

Uw huis loopt een groter risico wanneer u een familiebijeenkomst bijwoont, zoals bijvoorbeeld een bruiloft. Deze bijeenkomsten worden namelijk vaak publiekelijk aangekondigd, waardoor duidelijk is dat er op dat tijdstip niemand aanwezig is. Residence Care neemt deze zorgen weg.