Huishoudelijk personeel

De laatste jaren vindt er een sterke toename plaats in de vraag naar permanent huishoudelijk personeel zoals huisconci√ęrges, huismeesters, beheerders, koks, chauffeurs, tuinlieden en mensen voor de schoonmaak of een combinatie daarvan. Aangezien wij dagelijks bezig zijn met de werving en selectie voor de huisoppas is het voor ons een kleine stap om ook in deze vraag te voorzien.

Tevens zien wij dat door de vermindering van kwaliteit in de ouderzorg er steeds meer ouderen kiezen om thuis te blijven en de dagelijkse huishoudelijke aangelegenheden over te laten aan een echtpaar die hiervoor tijd en aandacht heeft. Dat is dan ook de reden dat we Fishmore & Doolittle Huispersoneel in het leven hebben geroepen.

Wij beschikken over een uitgebreide portefeuille van echtparen of alleengaanden die aangegeven hebben om voor anderen dienstbaar te zijn. Zij hebben hun ervaring opgebouwd in de wereld van hospitality, zijn eigenaren geweest van een eigen B&B of beschikken over een andere professionele achtergrond. Door constant adverteren houden wij ons bestand op peil, maar kunnen ook advertenties plaatsen wanneer u op zoek bent naar een specifieke kandidaat. Kwaliteit gaat voor kwantiteit!

Neem contact met ons op voor meer informatie, tarieven en plan van aanpak. Fishmore & Doolittle Huispersoneel komt vrijblijvend langs om uw wensen te inventariseren.