Partners

Wij werken graag samen met bedrijven en personen met wie wij raakvlakken hebben en die ons tegelijkertijd complementeren. Al onze partners hebben, net als wij, gevoel voor kwaliteit, persoonlijke aandacht, betrokkenheid en een sterk onderscheidend vermogen.

Met deze samenwerking willen wij u nog beter van dienst zijn, bijvoorbeeld door u te laten genieten van allerlei acties en voordelen. Onze ambitie is uw leven te veraangenamen.

Wij werken nu samen met:


Greycoat Lumleys

Setting the Standard in Recruitment

Greycoat Lumleys is a London based recruitment company, sourcing private domestic and childcare staff for homes and families all over the world. Our clients range from single private households looking for a Housekeeper, Nanny or Gardener and so on, to those with multiple international properties requiring a full complement of staff, possibly including Household Managers, Estate Managers, Couples, Chefs, Governesses, Chauffeurs and Personal Assistants – the list is endless!

Greycoat Lumleys takes pride in finding the right staff for the right household and we do this by carefully listening to our clients and getting to know them. We look for long term solutions where the needs of all parties will be met – our business is all about people and getting the chemistry right. Having someone work in your home and look after your family is an emotive business, so take advantage of Greycoat Lumleys’ experience and expertise when you are next looking for permanent staff to care for your home and your children. We offer a no-obligation, confidential service and there are no fees payable unless a suitable member of staff is found.

Call +44 (0)20 7233 9950
info@greycoatlumleys.co.uk
www.greycoatlumleys.co.uk


Het Frankrijk Huis

Als reisorganisatie streven wij ernaar om dé specialist voor bijzondere vakantieadressen in Frankrijk te worden. Vakanties met kwalitatief hoogwaardige accommodaties, bijzonder in sfeer, inrichting en locatie.

Waarom uw vakantie bij Het Frankrijk Huis reserveren

Onze merken:

Het Frankrijk Huis
www.frankrijkhuis.nl


NVD Beveiligingen

NVD Beveiligingen is er voor uw veiligheid

NVD Beveiligingsgroep in Haarlem bestaat sinds 1909 en is daarmee de oudste zelfstandige beveiligingsorganisatie van Nederland. Zeven dagen per week, 24 uur per dag, staan bijna 500 medewerkers garant voor een betrouwbare, hoogwaardige dienstverlening. Hoge kwaliteit en professionele ontzorging staan in onze diensten centraal.

Dankzij hoog opgeleide medewerkers, geavanceerde technologie en intensieve samenwerking met deskundige partners speelt de NVD Beveiligingsgroep in op elke behoefte op beveiligingsgebied, zowel bij haar particuliere als zakelijke relaties. Een constructieve, op maat gesneden oplossing wordt ontwikkeld die bijdraagt aan de continuïteit van onze relaties.

www.nvd.nl


Zamarra Oomes-Kok

Zamarra Oomes-Kok is auteur van boeken op het gebied van organizing en simpel huishouden. Ze geeft lezingen en workshops over organizing en heeft www.opgeruimdpolis.nl ontwikkeld, een polis die al uw verzekeringen overzichtelijk bijeen brengt.

Zamarra schreef Opgeruimd!, De organizing-agenda 2008 en Handboek voor mijn huis. Vooral dit laatste boek sluit naadloos aan bij de diensten van Residence Care. U kunt het voor een groot deel zelf invullen, en eenmaal ingevuld bundelt het uw adresboekje, verzekerings- en medische gegevens, nummers van hulptroepen en alle interessante informatie over uw huis en de omgeving. Daarmee is het een ideale handleiding voor uzelf en voor uw vakantieoppas.

www.zamarra.nl


De Tuinen van Eden

“De Tuinen van Eden” is een eigenzinnig tijdschrift.

In een tijd dat planten blijkbaar steeds minder gewenst zijn in de tuin, zingt het ongegeneerd de lof van bescheiden cyclamen en van papavers in alle vormen en kleuren, van bijzondere nieuwe en oude planten... Omdat wij vinden dat planten belangrijk zijn.

In een tijd dat iedereen een tuin wil, maar liefst niet te groot en zeker onderhoudsvriendelijk, leidt “De Tuinen van Eden” u schaamteloos rond in de mooiste tuinen die bestaan bij de gratie van tientallen tuinmannen. Omdat wij die tuinen nu eenmaal mooi vinden en die schoonheid met u willen delen.

Op een ogenblik dat we geen tijd meer hebben om iets te zien groeien en te laten oud worden, dat alles snel moet gaan en nieuw moet zijn, hebben we het over historische leifruitvormen en over vergeten groenten. Omdat wij menen dat ook dat tot ons cultuurhistorisch erfgoed behoort.

Op een ogenblik dat tijdschriftartikelen steeds korter moeten zijn en tijdschriften steeds meer gaan lijken op videoclips waar u tussen de plaatjes ook nog wat nietszeggende teksten vindt, blijven wij zweren bij lange artikelen en een rustige opmaak waarin woord en beeld complementair zijn. Omdat wij geloven dat mensen nog wel bereid zijn om te lezen, als het hen maar boeit en passioneert.

De artikelen in “De Tuinen van Eden” gaan uiteindelijk allemaal over liefde en passie, over schoonheid en verlangen. Over de liefde voor een bijzondere plant of een bijzondere plek; over de passie die mensen in staat stelt om uitzonderlijke dingen te realiseren; over de schoonheid van vroeger en nu; over bloemen van verlangen en verlangen naar bloemen.

Wees welkom in “De Tuinen van Eden”.

www.tuinenvaneden.be


Zwerfkei Tijdelijk Beheer

Zwerfkei Tijdelijk Beheer is de grondlegger van het “bewaken door tijdelijke bewoning” systeem en houd zich nu al 29 jaar bezig met het tijdelijk beheer van onroerend. Sinds 1980 hebben wij voornamelijk in de randstad de meest uiteenlopende panden zoals kantoorpanden, scholen, kerken, ziekenhuizen, brandweerkazernes, grachtenpanden en woningen bewaakt.

Tot onze opdrachtgevers behoren: makelaarskantoren, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, gemeentelijke instellingen, woningbouwcorporaties en particulieren.

Door het huisvesten van tijdelijke bewoners of tijdelijke gebruikers (atelier, galeries) houden wij zorgvuldig toezicht op uw vastgoed objecten. Hierdoor leveren wij optimale bewaking tegen kraakacties, vandalisme en inbraak.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Zwerfkei Tijdelijk Beheer
tel: 020 622 08 08
fax: 020 622 34 08

www.zwerfkeibeheer.nl


Buitenplaats Welsdael

bed and breakfast, short stay

Buitenplaats Welsdael is prachtig gelegen op het plateau van Margraten. Deze exclusieve locatie is een volledig gerenoveerde Zuid-Limburgse hoeve met vier royale en luxe ingerichte suites. U heeft vanuit ieder vertrek een schitterend vrij uitzicht over het Limburgse heuvellandschap. Een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Luik, Aken, Hasselt of Maastricht of heerlijk wandelen of fietsen in een groene omgeving.

De luxe suites bieden een volledig ingerichte badkamer, een slaapkamer met Swiss Sense bedden en een royale living met ontbijtkeuken. Om de rust zoveel mogelijk te waarborgen zijn huisdieren niet toegestaan en is de minimum leeftijd van onze gasten 18 jaar.

Het gebouw beschikt over een lift. In het gehele gebouw is Wifi beschikbaar. Uw auto kunt u parkeren binnen het afsluitbare terrein met camerabewaking.

tel: +31 (0)6-5580 5689
tel: +31 (0)6-5334 9372
info@buitenplaatswelsdael.nl
www.buitenplaatswelsdael.nl